Tijdens een familietrip kregen de Nederlandse broers Fiorito een originele Italiaanse limoncello die volgens een traditioneel familierecept was gemaakt. Zij waren direct verkocht. De limoncello bleek handgemaakt van biologische 'Limone di Siracusa IGP' en had daardoor een milde zachte smaak.
Flesinhoud: 500 ml
Santocci is altijd bij de kern en de traditie van de limoncello gebleven. Zij gebruiken nog steeds de hoog kwalitatieve en natuurlijke citroenschillen die horen bij een met liefde en aandacht gekweekte citroen.
Flesinhoud: 700 ml
Wat begon als een paar flesjes Limoncello voor vrienden en familie is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een heuse onderneming. In de winter van 2014 begonnen we met een recept wat we ergens op internet tegen kwamen.
Flesinhoud: 500 ml
De meest populaire Limoncello van Nederland. Villa Massa is een met passie gemaakte Italiaanse citroenlikeur en is zacht en fris van smaak. Villa Massa Limoncello is op zijn best wanneer hij wordt geserveerd bij -7 graden uit de vriezer.
Flesinhoud: 700 ml
Dit is niet zomaar een limoncello, maar een premium cello van Koreman’s. Zónder natuurlijke toevoegingen, maar juist puur ambachtelijk gemaakt van uitsluitend biologische citroenen, die stuk voor stuk met hand zijn geplukt, gewassen en geschild.
Flesinhoud: 500 ml
Mom`s Homemade Limoncello van Zuidam is prachtige ambachtelijke limoncello. Gemaakt op recept van Helene van Zuidam. Een hele zachte likeur gemaakt van verse hand gepelde citroenen. Om er een eigen tintje aan te geven worden er lime's en een hint van bergamot toegevoegd.
Flesinhoud: 700 ml