Pittig Blond Hoorns Bier, 7% en dubbel gehopt, allesbehalve plat van smaak; lekker fris, lekker zoetig, lekker hoppig en lekker moutig.
De Trignac is een premium degustatiebier enig in zijn soort. Het is een op gebruikte cognacvaten gerijpte Kasteel Tripel. Het zoete aroma van druiven en de alcohol laten zich niet wegcijferen, naast de lichte wijnimpressies.
A Belgian Royal Stout from Flanders aged for 2 years in Kentucky Bourbon Barrels. 13%
Cuvée du Château evenaart de smaak van een tien jaar gerijpte Kasteel Donker. De smaak van het bier neigt naar porto. Deze ‘premier cru classé’ werd ontwikkeld op basis van een ‘quadrupel’.
Averbode is een blond abdijbier van 7,5 %, gedry-hopped en met nagisting op fles. Geur: bloemig, groene appels, een zweem van zoetigheid en fijne hoparomas Smaak: volmondig, moutzoetig, een aangenaam hopkarakter door zorgvuldig uitgekozen hopsoorten.
LUPULUS BLONDE TRIPEL is het vlaggenschip van deze kleine maar fijne brouwerij. Het kwaliteitsoogmerk ligt hoog, dat merk je ook gelijk aan dit bier. Dit is geen doorsnee tripel. Hij is vol van smaak en heeft een aangenaam hop karakter.
Om de ziel in het bier te laten voortleven brouwen ze bij Paix Dieu alleen bij volle maan. Het is een tripel van 10%. Vol van smaak gebrouwen volgens de Belgische Abdijtradities en bij volle maan.
In de core range van Kees hoort natuurlijk een blond bier. Deze zachte, frisse blondine neemt je mee in een vrolijke wereld van bloemige smaken en frisse labels.
A Belgian Royal Stout from Flanders aged for 2 years in Ardbeg casks. 18.1%
De Black Damnation serie is een duistere kronkel van de Struise brouwers, gebaseerd op het Black Albert bier. Dit bier heeft 2 jaar gerijpt op Balvenie Double Wood whisky vaten
A Belgian Royal Stout from Flanders aged for 2 years in Peated whisky Barrels. 13%
A Belgian Royal Stout from Flanders aged for 2 years in caribbean Rum Barrels. 13%
Het is het jaar 1759 en Arthur Guinness staat op het punt de grootste gok uit zijn leven te wagen. Geschraagd door brouwkennis die zijn familie in voorgaande generaties heeft vergaard koopt hij een vervallen brouwerij in het hartje van Dublin en begint bier te produceren.