Pittig Blond Hoorns Bier, 7% en dubbel gehopt, allesbehalve plat van smaak; lekker fris, lekker zoetig, lekker hoppig en lekker moutig.
In de core range van Kees hoort natuurlijk een blond bier. Deze zachte, frisse blondine neemt je mee in een vrolijke wereld van bloemige smaken en frisse labels.
Het Caribisch gebied is de thuisbasis van zoveel heerlijke rum, en Canerock Jamaican Spiced Rum is geen uitzondering. Het wordt op het eiland gedistilleerd en is een mix van traditionele Jamaicaanse rum die is doordrenkt met natuurlijke kruiden en vervolgens is gerijpt in eikenhouten vaten.
Een krakende single malt op vatsterkte van Lindores Abbey, gerijpt in een charmante congregatie van vaten. Een combinatie van bourbon, zoete wijn van Monbazillac, STR en sherryvaten resulteert in een belonend zijdeachtig profiel, met hopen honingachtig steenfruit, gekruide noten, vijgen en dadels.
Flesinhoud: 700 ml
Batch 1 had bij untappd *** 4,20 dus hebben ze snel een tweede batch gebrouwen. Bij deze batch is er extra pecannuts & maplesyrup toegevoegd.
Hij is nu verkrijgbaar, het broertje van de Black IPA. Maak kenns met de nieuwe HN.01 van Hoorns Nat. Een blond, kruidig en fris speciaalbier met een vleugje koriander. Perfect bier voor in de zomer.
Hoorns Nat is een lokale micro brouwerij die zijn oorsprong vindt in de mooie oude havenstad Hoorn. Horinezen Henri, Rick en Rob brouwen met veel plezier, speciaal bieren op kleine schaal.
“Geen gekke fratsen! Smaak, geur en kleur haal je uit mout, hop, hop en hop! - Rotjoch - Dit tarwebier van hoge gisting met 6,5% alcohol is een échte dorstlesser.
Deze sterke, rauwe, blonde kerel 'kicks it old school' en hangt het liefst met de klassieke Belgische tripels. Een lekkere zoot mout is gebruikt om hem die musculaire body te geven.
La Trappe is Nederlands enige trappistenbier. La Trappe wordt op ambachtelijke wijze gebrouwen, op basis van een door Trappisten verkregen recept. Voor het vervaardigen van La Trappe worden enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt.
La Trappe is Nederlands enige trappistenbier. La Trappe wordt op ambachtelijke wijze gebrouwen, volgens een door de trappisten van Koningshoeven ontwikkelde receptuur. Er komen uitsluitend natuurlijke ingrediënten aan te pas, zoals hop, gerstenmout, gist en water uit eigen bron.
La Trappe is Nederlands enige trappistenbier. La Trappe wordt op ambachtelijke wijze gebrouwen, volgens een door de trappisten van Koningshoeven ontwikkelde receptuur. Er komen uitsluitend natuurlijke ingrediënten aan te pas, zoals hop, gerstenmout, gist en water uit eigen bron.